Someone Mary Barry

Situationskomik som går över styr skulle man kunna säga att vi får i komedin “Someone Mary Barry“, premiären sker den 7 februari. Tyler Labine spelar huvudrollen som lindrigt sagt störige Barry Burke, vars motto är att tala först och tänka sedan. Grodorna hoppar ur munnen på honom i en strid ström och han är totalt socialt missanpassad. Det får hans bästa vänner att komma fram med den ljusa iden att hitta en blivande fru åt Barry, för att på så vis rätta in honom i leden.

Jakten går i gång och potentiella flickvänner presenteras, men ingen faller honom på läppen tills han möter Melanie Miller, spelad av mycket roliga brittiskan Lucky Punch. Men när det visar sig att Melaine är precis som Barry, blir det dubbelt upp med problem. Ta en titt här…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *