The Face Of Love

Romantiska dramat “The Face of Love” med Anette Benning och Ed Harris i huvudrollerna har fått fin kritik och blivit uppmärksammad på filmfestivaler. Filmen får nu en världsomspännande distribution, men när den når Sverige har jag tyvärr ingen vetskap om ännu. Det kan bli under våren, eller så går filmen direkt till hemmabiomarknaden. Intresserade får hålla ögonen öppna. Filmidén är inte oäven och centrerar kring en änka som faller för en man som är iögonfallande lik hennes döde make.

Manusförfattaren och regissören Arie Posin fick idén till The Face Of Love efter att hört sin mamma berätta om att hon gå förbi en man på gatan som var påfallande lik regissörens far som hade avlidit fem år tidigare. -Jag visste att det inte var han. Jag visste att det inte var din far, men jag blev chockad … Det kändes bara så trevligt, det kändes som det brukade när han var i livet.

Så vad skulle du göra om du såg den du älskade mest i världen fem år efter att den dog? Inte ett spöke, men en levande person som ser ut och till och med agerar precis som den älskade du förlorat?…

© 2013 – IFC Film


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *