Quentin Tarantino Är På Gång Med Ny Film

Glädjande nyheter fick alla fans av Quentin Tarantinos filmer i dagarna när det meddelades att filmmakaren helt enkelt sadlar upp för nästa film med en western med arbetsnamnet The Hateful Eight. Manuset är skrivet och Tarantino hoppas komma i gång med regisserandet i sommar. Filmens titel ger en hint om att han möjligtvis gör en nyinspelning av John Sturges film “The Magnificent Seven” från 1960, som i sin tur bygger på Akira Kurosawa’s “Seven Samurai” från 1954. Några skådespelare är ännu inte under kontrakt, men Tarantino sammarbetar med den rutinerade rollbesättaren Victoria Thomas, som även hjälpte honom med “Django Unchained“, för att hitta de rätta aktörerna. Tarantinos signum gällande skådespelare är att samma personer dycker upp i många av hans filmer. Tvåfaldige Oscarsvinnaren Christoph Waltz som har Tarantino att tacka för en lysande Hollywoodkarriär sägs medverka även i denna westernrulle, då en roll är specialskriven för just honom.

Mycket trevligt att mästerregissören ger sig på westerngenren igen tycker Cinemaholics. Det blev ju fantastiskt lyckat förra gången med Django Unchained, som ni kan se ett filmklipp från här. Christoph Waltz är fantastisk som tandläkaren Dr. King Schultz, en roll han belönades med en Oscar för…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *