Sally Hawkins Is Happy Go Lucky

Härliga och duktiga brittiska skådespelerskan Sally Hawkins är nominerad till en Golden Globe för sin enastående prestation som syster till Cate Blanchett i Woody AllensBlue Jasmine“, som ni för övrigt kan läsa mer om här.

Om ni inte har sett Sally Hawkins i arbete så se gärna den helt underbara filmen, men glöm heller inte bort “Happy Go Lucky” från 2008. Mike Leigh har skrivit manus och regisserar så bra att han Oscarsnominerades och Sally Hawkins belönades med en Golden Globe för sin roll som obotliga optimisten Poppy. Här har ni filmens synopsis och en trailer och Happy Go Lucky hamnar oavkortat i kategorin DVD/Bluraytipset med betyget 4/5. Glädje och optimism är aldrig fel…

Poppy (Sally Hawkins) är en bekymmerslös och glad förskolelärarinna i 30-årsåldern, som bor med sin rumskamrat Zoe. Hennes gladlynta sinne är oemotståndligt, hon tillåter inte någon att dämpa hennes humör. När hon en dag målmedvetet bestämmer sig för att lära sig att köra bil, ställs hennes soliga temperament mot raka motsatsen, den inåtriktade och bittre körskoleläraren Scott.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *