Hallåhallå

Gjorde ni som jag, gillade den härliga svenska komedin ”Masjävlar” som kretsar kring tre systrar som är uppväxta i en by i Dalarna? Då kan det här vara något för er: ”Hallåhallå, med samma regissör, Maria Blom.

Nu tar hon oss tillbaka till Dalarna i en varm komedi om kärlek och uppror. En film som Maria Blom säger så här om: -”Jag hoppas det blir en svängig film full av ljuvliga karaktärer, många skratt och en och annan tår”. Blom ger oss följande synopsis: en gång var det Disa och Laban och deras två barn. Men nu har Disas man skaffat en ny kärlek, nya kläder och en helt ny framtid, medan Disa fastnat i ett liv satt på vänt. Men så dyker en babblande sjubarnspappa från Grycksbo upp på biblioteket. En ilsken patient vaknar till liv på jobbet. Och en ny kampsport kommer till stan. Plötsligt tar livet en annan vändning…

Filmens huvudroll Disa spelas av Maria Sid, som tidigare setts i bl.a. ”Hotell Gyllene Knorren” och tv-serien ”Livet i Fagervik”.
I filmens övriga roller ser vi bl.a. Johan Holmberg, Ann Petrén, Calle Jakobson, Gunilla Nyroos, Tomas Laustiola och Tina Råborg. Hallåhallå spelades in under hösten i Falun och biopremiären sker den 7 februari 2014. Distribuerar gör SF Film.

Distributör: SF Film.
Biopremiär: 7 februari 2914


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *