Bomb Girls

Kanadensiska krigsdramaserien “Bomb Girls” har gått i två säsonger och hitills finns 18 episoder att tillgå. Här har jag dåligt koll, men jag har inte sett serien ännu här i Sverige, men det kanske är på gång, för den har fått bra kritik och fina omdömen. Serien utspelar sig mitt under det andra världskriget och vi får följa en grupp kvinnor som gör sin insats för hemlandet genom att jobba på en ammunitionsfabrik.

Huvudpersonerna består av fyra kvinnor Lorna Corbett (Meg Tilly), Gladys Witham (Jodi Balfour), Betty McRae (Ali Liebert) och Kate Andrews (Charlotte Hegele) som förutom att riskera livet genom att tillverka bomber även hinner med kärleksaffärer och andra äventyr.

Här kan vi ta en titt på trailern för säsong 1…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *