Downton Abbey Julspecial 2013

I kväll är det en bonuslördag för alla som gillar Downton Abbey. SVT sänder 21.00 årets julspecial av serien och avsnittet är långfilmslångt på hela 95 minuter. Många lösa trådar ur ett trassligt nystan ska redas ut och allt lär inte hinnas med i denna julspecial. Det är som alla vet vid det här laget klart med en säsong 5 med tillhörande julspecial av Downton Abbey som har blivit en monsterhit över hela världen. Om drygt en månad sätter produktionen igång inspelningarna och premiären kommer att ske hösten 2014.

I kvällens julspecial gästskådespelar Shirley MacLaine som Martha Levinson igen och det lär säkert munhuggas en del med Maggie Smith och ärkegrevinnan Violet Crawley. Här har vi kvällens intrig:
Rose ska invigas i societén och presenteras vid Buckingham Palace. Familjen och tjänstefolket befinner sig vid residenset Grantham House i London för att förbereda det hektiska programmet. Vi får återse Coras mor på men även stifta ny bekantskap med Coras bror, Harold.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *