The Amazing Spider Man 2 Trailer 2

The Amazing Spider Man 2” får som bekant Sverigepremiär den 18 april 2014 och då får vi åter igen följa Peter Parker och Andrew Garfields öden och äventyr. I tidigare inlägget The Amazing Spider Man 2 Trailerpremiär hittar ni första trailern och nedan filmens synopsis och trailer nummer 2…

Spindelmannens viktigaste strid har alltid varit med honom själv: kampen mellan den vardaglige Peter Parker och det extraordinära ansvar som vilar på Spindelmannens axlar. Men i The Amazing Spider-Man 2 ställs Peter Parker mot en konflikt mycket större än sin egen. Det är oftast toppen att vara Spindelmannen. För Peter Parker slår inget att svinga sig mellan skyskrapor, att få vara hela stadens hjälte och förstås få umgås med sin Gwen (Emma Stone). Men hjälterollen kommer till ett pris: bara Spindelmannen kan skydda New York-borna från den ondska som hotar staden. I Electro (Jamie Foxx) möter Peter en fiende med långt större krafter än han själv. Och när hans gamle vän Harry Osborn (Dane DeHaan) återvänder inser Peter att alla hans fiender har en sak gemensamt: OsCorp.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *