Ingen Hejd På Julia Roberts I Osage County

Det är ingen hejd på Julia Roberts i August: Osage County. Först går hon till attack mot Meryl Streep vid middagsbordet och sedan åker Abigail Breslin på en rejäl örfil. I den här dramakomedin som har titeln En Familj när den går upp på de svenska biograferna den 28 februari 2014 får vi följa familjen Weston och dess viljestarka kvinnor när de återförenas i barndomshemmet i Oklahoma efter en kris. Julia Roberts spelar ena sytern Barbara Weston och hon gör det så bra att man tror att den här rollen som frispråkig bitch genererar Julias andra Oscar i karriären. Den första fick hon 2001 för sin roll i “Erin Brockovich“.

För övrigt är som tidigare nämnts, August: Osage County full av stjärnor som pockar på en Oscar och ni kan läsa mer och se filmklipp via den här länken. I klippet nedan berättar Julia Roberts om filmen och sin roll som elaka Barbara Weston…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *