Tommy – Svensk Thriller Av Internationellt Snitt

Svenska thrillern “Tommy” är berättelsen om kvinnan bakom mannen bakom rubrikerna. En modern myt om när drottningen kom hem och staden brann. Om två systrar, två mödrar, tre döttrar och deras män. Sverigepremiären sker den 14 mars 2014 och i rollerna hittar vi bland andra Moa Gammel, Ola Rapace, Lykke Li Zackrisson, Alexej Manvelov, Johan Rabaeus, Ewa Fröling och Ingela Olsson. Regissör är Tarik Saleh.

En vecka före jul landar Estelle Svensson på Arlanda. För ett år sen flydde hon hals över huvud tillsammans med sin man Tommy och deras dotter, efter att Tommy deltog i ett av de största rånen någonsin i svensk kriminalhistoria. Polisen misstänker att Tommy är död, men Estelle söker upp Tommys forna kumpaner och berättar att Tommy är på väg hem. Han vill ha sin del av rånbytet nu. Ryktet sprider sig som en löpeld genom Stockholms undre värld. Om Tommy kommer hem, kommer stan att explodera. Och om han inte kommer… kan något ännu värre hända.“…

Distributör: SF Film.
Biopremiär: 14 mars 2014.
Stillbild: © 2014 Baldur Bragason / Atmo.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *