The Other Woman

Nick Cassavetes regisserar romantiska komedin “The Other Woman” efter manus av Melissa Stack. I rollerna ses bland andra Cameron Diaz, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau, Kate Upton, Nicki Minaj och Taylor Kinney. Filmen som får premiär i april 2014 har följande intrikata synopsis:

Efter att ha upptäckt att hennes pojkvän (Nikolaj Coster-Waldau) är gift försöker en kvinna (Cameron Diaz) få sitt förstörda liv tillbaka på rätt spår igen. Men när hon av misstag möter hustrun pojkvännen varit otrogen mot (Leslie Mann), inser hon att de har mycket gemensamt och hennes svurne fiende blir nu hennes bästa vän. När dessutom ännu en ‘affär’ upptäcks i en tredje kvinna (Kate Upton) beslutar sig alla tre för att samarbeta för att skissa på en gemensam hämnd på serieäktenskapsbrytaren.

Filmens poster är både talande och rolig och här blir det Svettigt värre för Nikolaj Coster-Waldau med andra ord…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *