Frozen – Holiday Trailer

Disney har släppt sin Frozen – Holiday Trailer inför julhelgerna och den animerade succeen som varit uppe på vita duken knappt en månad ‘over there’ förväntas locka många amerikanska barnfamiljer till biograferna i jul. Frozen, som ni vet vid det här laget, bygger på H.C Andersens Snödrottningen från 1845 och anses vara en av Disneys bästa animerade filmer på många år och på IMDB är betyget hitills höga 8,1/10.

Juldagen brukar vara den stora filmdagen för många bioentusiaster och i år är det många storfilmer som slåss om utrymme, därför får vi i Sverige vänta på Frozen premiären till den 31 januari 2014. Om ni seglar in på den här länken kan ni läsa mer om Frozen och om orädda optimisten Anna som ger sig i lag med Kristoff och snögubben Olaf på en episk resa under arktiska förhållanden för att hitta Annas syster Elsa vars ‘iskrafter’ fångat hela kungadömet i en evig vinter.
Här är Disneys julhälsning ala Frost…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *