Downton Abbey Säsongsfinal

En lördag med julstök kommer för min del att rundas av med säsongsfinalen av Downton Abbey och avsnitt 8. En del lösa trådar finns och närmast undrar man vad Bates har i bakfickan. Betjänten som våldtog Anna är tillbaka på tillfälligt besök downstairs och hade det är varit finalen på Boardwalk Empire, så hade det varit payback time nu.

Det som händer i kväll är detta att Rosamund kommer på en plan som kan hjälpa Edith ur sin belägenhet, men kommer Violet att se rakt igenom det hela? Isobel får uppmärksamhet från oväntat håll, medan Mary ber Lord Gillingham om en tjänst. Rose blir upprörd när saker och ting inte går hennes väg, och Alfred inser att han kan ha begått ett misstag. Just när stormen tycks vara över för Anna och Bates så kommer oroväckande nyheter.

Slutligen ser inte lady Edith ut att hitta lyckan den här säsongen heller, men Julian Fellowes kanske har ett ess i bakfickan för seriens hackkyckling. Framtiden får utvisa, här är i varje fall lite av det skit Edith har fått gå igenom…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *