3 Days To Kill

Luc Besson har varit med och plitat på manuset till actionthrillern “3 Days To Kill” och för regi står mannen med namnet som en kemisk formel, McG. Biopremiär 21 fenruari 2014.

Kevin Costner spelar Ethan Runner en elittorped åt den amerikanska underrättelsetjänsten, som efter att ha fått besked om att han lider av en livshotande sjukdom beslutar sig för att ge upp sitt nuvarande liv där insatserna är alldeles för höga. I stället tänker han försöka återskapa en vettig relation med sin frånskilda fru och deras dotter, som han tidigare hållit på armlängds avstånd för att skydda från den fara som hans arbete inneburit. Men när ‘underrättelsebyrån’ erbjuder en livsbevarande drog i utbyte mot ett sista uppdrag kan han inte tacka nej. Nu står han inför två tuffa uppgifter, att jaga några av världens mest hänsynslösa terrorister och att ta hand om sin dotter för första gången på tio når när hans exfru är bortrest under helgen.

I övriga roller hittar vi bland andra Amber Heard och unga supertalangen Hailee Steinfeld. Här har vi Kevin Costner som på den gamla goda tiden..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *