Godzilla

När jag tittar på termometern och ut genom fönstret och konstaterar att det är 8 plussgrader och snön försvinner bort i stora pölar och det dessutom är den 12 december och vinter enligt almanackan, så förstår jag att det finns större hot här i världen än monster. Fast det kanske inte är lika roligt att skildra på film, speciellt inte om man vill fortsätta köra på tomgång utan att bry sig. Ja, det här var bara en inledande reflektion över tillvaron, det här är inte de vintrar jag kommer i håg som barn i varje fall…

Men nu ska vi stifta bekantskap med ett annat mänskligt hot, världen mest kända monster “Godzilla” är tillbaka i ett spektakulärt äventyr tilllsammans med onda varelser som växt fram ur mänsklighetens misstag. Sverigepremiär den 16 maj 2014, för den som bryr sig. Här är en teaser trailer…
Powered by Preview Networks

Distributör: 20th Century Fox.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *