Brave

Walt Disneys animerade storfilm Brave (Modig) får vi vänta på till den 24 augusti 2012. Men här kommer lite bilder och en trailer under tiden.

”Vi vänder oss till ett kargt och sägenomspunnet Skottland. Den egensinniga prinsessan Merida är fast besluten att gå sin egen väg i livet. Trots sin kunglighet är hennes högsta önskan att bli känd för sina färdigheter i bågskytte. Efter en uppgörelse med sin mor tvingas Merida att göra ett dumdristigt val, som utsätter hennes fars kungadöme för fara och sätter hennes mors liv på spel. För att ställa allt till rätta igen tvingas Merida kämpa med de oförutsägbara krafterna hos naturen samt magisk och mörk forntida förbannelse.”
Distributör: Walt Disney Pictures.

Trailer till Brave från rstvideos trailerarkiv.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *