Problematisk Tillvaro För Lady Edith

Ni som följer Downton Abbey vet vid det här laget att Lady Edith, spelad av Laura Carmichael, får ta mycket stryk i serien. Dels så blev hon lämnad vid altaret när hon äntligen hittat kärleken och dels så är hon i ständig konflikt med sin syster Lady Mary och det gnabbas titt som tätt. Inte ser det ut att vara någon lättning på gång heller för Lady Edith, för nu är helt plötsligt nye kärleken tidningsmurveln Michael försvunnen. Vi har nått avsnitt sex av 8 och i kväll lördag 7 december 21.30 på SVT2 får vi se hur det går för Edith…

Ett födelsedagskalas planeras för Robert, och Rose bjuder på ett överraskningsmoment som chockerar både herrskapet och tjänstestaben. Ett nytt jordbruksprojekt på egendomen får dramatiska konsekvenser för Mary och Edith får fler ovälkomna nyheter.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *