The Amazing Spider Man 2 Trailerpremiär

Superhjältar är inte det första jag tänker på när jag vill se en bra film. Men “The Amazing Spider Man” gillade jag när den dök upp på biograferna sommaren 2012. Det visade sig att filmen var en riktigt välgjord remake och vi fick veta hur det kom sig att den lille grabben Peter Parker blev den han blev. Det är riktigt drag i actionscenerna samtidigt som filmen har flera djupa bottnar där vi får dramat gediget serverat. Andrew Garfield och Emma Stone gör lysande ifrån sig och skapar en fin känsla för karaktärerna och självfallet är de tillbaka i uppföljaren “The Amazing Spider Man 2

Peter Parker lever ett hektiskt liv och har fullt upp med att fånga skurkar som Spider-Man och spendera tid med sin älskade Gwen. Han minns sitt löfte till Gwens far om att skydda henne genom att hålla sig borta, men det är ett löfte han inte kan hålla. För allt förändras för Peter när en ny fiende, Electro, dyker upp. Dessutom åtevänder en gammal vän, Harry Osborn och Peter upptäcker nya ledtrådar till sitt förflutna.

Sony Pictures distribuerar och The Amazing Spider Man 2 får Sverigepremiär den 18 april 2014. Här kan vi ta oss en titt på en rykande färsk första trailer…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *