Jennifer Lawrence På Väg Mot En Ny Oscar

Jennifer Lawrence är het för tillfället. The Hunger Games: Catching Fire slår boxoffice rekord och J Law får utmärkt betyg för sin rolltolkning. Dessutom vann hon New York Film Critics Circles pris för bästa kvinnliga biroll som Rosalyn Rosenfeld i kriminaldramat “American Hustle” och nu hävdas det bland en enig kritikerkår att den prestationen kan generera en Oscar framöver. Ni hittar mer inlägg som rör Jennifer Lawrence om ni utgår här i från. American Hustle handlar om hur FBI infiltrerade den amerikanska kongressen och hur flera högt uppsatta politiker avslöjades i en stor korruptionshärva, den så kallade Abscam-skandalen, läs mer om filmen och se trailern här.

Här är en scen från American Hustle där Jennifer Lawrence är i högform och agerar mot Christian Bale, Hur var det ny med metall och mikrougnar…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *