Girls Säsongspremiär På SVT

De som slaviskt följde kultserein “Sex And The City” gillar nog även “Girls“. I kväll 22.15 på SVT2 är det premiär för säsong 2 och i tio avsnitt framöver får vi följa fyra tjejer i 20-årsåldern i New York. Seriens skapare är duktiga skådespelerskan Lena Durnham som även spelar Hannah Horvath i serien.

Med Girls ville Lena Durnham göra en komediserie om de unga tjejerna i New York som Sex and The City glömde bort och en som nappade på hennes idé var Judd Apatow, mannen bakom filmer som “På Smällen“, “The 40 Year Old Virgin” och “This Is 40“. Serien som bygger på Durnhams egna erfarenheter i New York har blivit rena triumftåget för henne och har fans över hela världen. För de som har C More så kommer säsong 3 redan i januari 2013 och har man HBO Nordic så finns serien även där. För er som letar julklappar till flickvännen, syrran, mor eller vad det kan vara så släpps i morgon 4 december en DVD box med de två första säsongerna. Serien finns även på bluray.

I Girls får Vi följa förödmjukande nederlag och enstaka triumfer för Hannah (Lena Dunham) och hennes komplicerade nät av vänner, ex-vänner, pojkvänner och ex-pojkvänner när de alla kämpar för framsteg i kärlek, arbete och vänskap. Och i kvällens avsnitt återvänder Jessa till New York efter sin smekmånad. Hanna ställer till med stor inflyttningsfest. Marnie drabbas av dåliga nyheter och Shoshanna gör sitt bästa för att undvika Ray…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *