Downton Abbey Avsnitt Rörde Upp Känslorna

När förra lördagens Downton Abbey avsnitt sändes i Storbritannien väckte det folkstorm och händelsen där Anna Bates blir våldtagen har sedan dess dabatterats på sociala medier, i tidningar, radio och på TV. Det gick så långt att seriens skapare, Julian Fellowes tvingades gå ut i press och förklara och försvara sig. När serien fortsätter i kväll med fjärde avsnittet är frågan hur länge Anna, spelad av Joanne Froggatt, ska lyckas hålla den traumatiska händelsen hemlig.

Morgonen efter de händelserika festligheterna planeras en resa till London, där Sir John Bullock glömmer sitt gentlemannamanér. Det blir en genant situation för Rose, som dock räddas av ett ingripande från oväntat håll. Hemma på Downton Abbey bär Anna på en mörk hemlighet från kvällen innan som hon gör allt för att dölja från Bates.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *