Party På Downton Abbey

Veckorna passerar i revy och tänk, det är lördag och Downton Abbey igen. Det är många avsnitt kvar att avverka och SVT meddelar att Julspecialen av den fjärde säsongen kommer att visas när det fortfarande finns lite julkänsla kvar, lördagen de 28 december kl 21.00 på SVT 1. Gästspelar gör då Paul Giamatti som spelar rollen som Coras bror, en egensinnig playboy. I kvällens tredje avsnitt av Downton Abbey vankas det festligheter…

Ett storslaget gästabud på Downton Abbey ger familjen Crawley chans att återknyta kontakten med gamla vänner och festligheterna når sin kulmen med ett uppträdande av operasångerskan Dame Nellie Melba. Vissa av gästerna visar sig vara mer välkomna än andra och festyran följs även av svek och hjärtesorg.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *