Gripande Kärlek I Dagarnas Skum

Vad sägs om lite fransk fantasy? Regissören till Oscarsvinnaren “Eternal Sunshine Of The Spotless Mind“, Michel Gondry är tillbaka med en fantastisk kärlekshistoria som berättas i fantasydramat “Dagarnas Skum“(L’Ecume Des Jours). Filmen går upp på bio den 20 december 2013 och huvudrollerna spelas av Romain Duris och en av mina favoriter, Audrey Tautou.
Dagarnas Skum bygger på en roman av Boris Vian, som utkom på franska 1947 och på svenska 1968 och som av många anses vara den mest gripande kärleksromanen i vår tid. Här får ni en liten hint om vad det hela handlar om, själv hänger jag på direkt…

Colin är ung, rik och vacker. Han lever med sin kock Nicolas som tillagar de mest fantastiska rätter åt honom och livet leker. På en societetsbjudning träffar Colin den spännande Chloe och blir förälskad. De gifter sig, men när lyckan är som störst slår ett näckrosfrö rot i Chloes ena lunga och hon blir allvarligt sjuk“.

Distributör: TriArt Film.
Biopremiär: 20 december 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *