Mud

Missa inte fantastiska Mud” nu när den kommer på bio till veckan! Filmen är ett tidlöst äventyr i samma anda som Stand By Me, Winter’s Bone och Beasts of the Southern Wild. Svensk biopremiär är det den 15 november 2013 och Scanbox Entertainment distribuerar. I rollerna återfinner vi namn som Matthew McConaughey, Tye Sheridan, Sam Shepard, Resee Witherspoon och Michael Shannon. Jeff Nichols som gjorde mycket fina “Take Shelter” regisserar.
Här är synopsis och trailern…

“De två tonårspojkarna och bästa kompisarna, Ellis (Tye Sheridan) och Neckbone (Jacob Lofland), stöter på en mystisk främling som gömmer sig på en övergiven ö i Mississippi floden. Mud som han kallar sig (Matthew McConaughey) berättar en otrolig historia för dem om hur han tvingats mörda en man för att skydda sin stora kärlek Juniper (Resee Witherspoon) och att ett pris är satt på hans huvud. Han ber dem hjälpa honom med mat och att få fram ett meddelande till Juniper så att de två kan fly tillsammans undan männen som vill mörda honom. Ellis som själv är olyckligt förälskad blir helt fascinerad av denna historia och de två pojkarna bestämmer sig för att hjälpa till, kosta vad det kosta vill. De inser snart att Muds historia är både sann och farligare än de kunnat ana, men då är det för sent att dra sig ur.“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *