Maggie Smith Slutar I Downton Abbey

Braskande kvällstidningsrubrik skulle man kunna säga, Maggie Smith slutar i Downton Abbey. Redan i fjol deklarerade hon för sitt sorti och ville bli utskriven ur serien. Teamet bakom Downton Abbey, med Julian Fellowes i spetsen lyckades dock övertala den brittiska, adlade skådespelerskan Dame Maggie Smith att fortsätta.

Men nu går ryktena igen om att hon bett Julian Fellowes att skriva ut Violet Crawley, Dowager Countess of Grantham. Den tvåfaldige Oscarsvinnaren och seriens grand old lady, Maggie Smith börjar ju bli till åren och fyller 80 år 2014. Nu ser det inte ut som det är åldern som spökar utan det faktum att hon inte vill bli låst i en roll för länge. Jag hoppas man kör i gång operation övertalning igen, för Violet Crawley har blivit en av seriens populäraste karaktärer med sina oneliners och bitska kommentarer…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *