Ride Along Med Kevin Hart Och Ice Cube

Den 17 januari 2014 är det premiär för actionkomedin “Ride Along“. Kevin Hart teamar upp med Ice Cube i en film om en High School säkerhetsvakt, Ben som försöker bevisa för APD detektiven James att han inte bara är en TV spelsfanatiker och att han är värdig James syster Angela(Tika Sumpter).

Efter att ha blivit antagen till polisakademin ber Ben James om hans välsignelse att gifta sig med Angela. Men för att veta om Ben har vad som krävs för att ta hand om systern tar James med honom på ett nattpass för att *skrämma skiten’ ur honom. Det blir en vild natt som leder dem till den mest ökända kriminella ligan i staden och James upptäcker att hans nya partners ‘glappkäftade’ mun är precis lika farlig som kulorna som viner kring dem. Ta en titt på trailern här…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *