Winter’s Tale Trailer Premiär

Många som följer Downton Abbey blev förfärade och besvikna när Lady Sybil Crawley dog i barnsäng förra säsongen och försvann ur serien. Förklaringen är enkel. Hollywood hade fått upp ögonen för Jessica Brown Findlay som spelar Lady Sybil och erbjöd henne filmkontrakt. Ni kan läsa mer om detta i inlägget Lady Sybil Gör Karriär I Hollywood.

I dag släppte Warner Brothers första trailern till storfilmen Winter’s Tale där Jessica Brown Findlay har huvudrollen som en döende ung flicka, Beverly Penn, som får påhälsning av en inbrottstjuv(Colin Farrell) som bryter sig in i hennes herrgård på Manhattan, vilket leder till att han faller för den döende kvinnan. Winter´s Tale är ett romantiskt drama med fantasytouch och utspelar sig i både 1800-talets och dagens Manhattan och i övriga roller finns även Jennifer Connelly, William Hurt, Eva Marie Saint, Russell Crowe och Will Smith. Warner Brothers meddelar även att filmen kommer få världspremiär på Alla Hjärtans Dag, den 14 februari 2014. Så planera in den fredagen redan nu, för det här verkar riktigt bra…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *