Lasse Hallströms Safe Haven Får DVD-Bluray Premiär.

Cinemaholics flaggade tidigt i inläggen Lasse Hallström Och Nicholas SparksSafe Haven Bakom Kulisserna och Feeeeeeling Good… för Lasse Hallströms romantiska drama med fantasytouch, “Safe Haven“. Många är vi som gillar den ton Hallström sätter på sina filmer och vi väntade idogt på biopremiären. Men den kom aldrig. Det som blir allt vanligare, att filmer går förbi biografen och direkt till hemmabiomarknaden gäller även Safe Haven. Den 27 november 2013 är det äntligen dags för en efterlängtad premiär på DVD-Bluray och Nordisk Film distribuerar.

Safe Haven är en film som är både ett romatiskt drama och en spännande thriller och när jag väl har blurayutgåvan i min hand återkommer jag med ett utlåtande. Filmen bygger på bästsäljaren av Nicholas Sparks, som även har The Notebook och Dear John på sitt samvete. Synopsis är som följer: “Den vackra men inbundna nyinflyttade flickan Katie inleder en försiktig vänskap med grannen Jo. Motvilligt börjar hon samtidigt även falla för den ensamstående pappan Alex. Men Katies hemlighet knappar in på henne. Och snart ställs hon inför det ultimata valet – mellan ytterligare ett flyktförsök eller en konfrontation med det förflutna …


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *