Labor Day Trailer

Labour Day” handlar om 13-åriga Henry Wheeler som kämpar för att befästa sin plats som mannen i hushållet och samtidigt hantera sin introverta mor, och på det ungdomens alla vanliga utmaningar.
På en shoppingtur inför skolstarten möter Henry och hans mamma Frank Chambers, en skrämmande man i stort behov av hjälp. Han övertygar dem att ta med honom hem, där det visar sig att han är en förrymd fånge. Det som sedan sker kommer att forma dem alla för resten av deras Liv.

Fyrfaldige Oscarsnominerade Jason Reitman regisserar och i ensemlen hittar vi bland andra Gattlin Griffith, Josh Brolin, Tobey Maguire och Kate Winslet. Sverigepremiär är det den 4 april 2014, amerikanarna får den dock redan till juldagen. I inlägget Kate Winslet I Labour Day hittar ni lite mera om filmen.
Powered by Preview Networks

Distributör: UIP.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *