Nick And Norah’s Infinite Playlist

Vi börjar närma oss svinnovember och det varnas för de värsta stormarna på 25 år. Lika bra att stanna inne och kura. Jag tänker göra det tillsammans med Michael Cera och Kat Dennings och “Nick And Norah’s Infinite Playlist” från 2008. Gör det ni också och ni får en mysig film med mycket feelgood och en hel del musik. Filmen är baserad på en roman av Rachel Cohn och David Levithan och storyn i korthet är den att två ungdomars vägar korsas om och om igen under en sömnlös natt i New York, då det som gäller är blandband, rockklubbar, hög musik och sena nätter.

Michael Cera spelar Nick som ofta går på ett av New Yorks indierockställen i ett desperat försök att läka ett krossat hjärta samtidigt som han tröstlöst försöker lära sig spela bas. Norah(Kat Dennings) ifrågasätter det mesta vad gäller omvärlden.Trots att de inte har någonting gemensamt förutom musiksmaken, leder deras möte till att de tillsammans letar efter en hemlig spelning med deras favoritband. Händelser och hångel på de mest besynnerliga ställen gör natten oändlig och oförglömlig.

Betyget för dramakomedin Nick And Norah’s Infinite Playlist blir en solklar 4/5. Vi kan ta en titt på trailern här, vill du bli min Pojkvän för fem minuter?…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *