Jagad Av Vargar

När teaserntrailern till Disneys kommande animerade äventyr “Frozen” kom i somras tyckte jag den var riktigt rolig. Kampen mellan renen och snögubben Olaf där ute på isen lockade till skratt och lovade mer. Trailern vittnar om en intressant story där man ska försöka rädda kungadömet från evig vinter och som brukligt i animerad film får vi stifta bekantskap med ett gäng sköna karaktärer. Vi får väl se i januari 2014 om Frozen blir en ny klassiker från Disney, dock tycker jag att det blivit för mycket action och för högt tempo i dagens tecknade filmer, men jag kanske är gammalmodig…

I klippet nedan är det action på släde när Anna (Kristen Bell) och Kristoff (Jonathan Groff) blir jagade av vargar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *