Captain America: The Return Of The First Avenger

Captain America aka Steve Rogers laddar för nya äventyr. Den 4 april 2014 får “Captain America: The Return Of The First Avenger” (The Winter Soldier) biopremiär och nu återhämtar sig Steve Rogers i Washington efter de tumultartade händelserna i New York i The Avengers. Men när en S.H.I.E.L.D-kollega attackeras dras Steve in i ett nät av intriger som hotar hela världen. Tillsammans med Black Widow måste han nysta upp konspirationen och försvara sig mot lönnmördare bakom varje hörn. Men när allt avslöjas måste Captain America och Black Widow ta hjälp av en ny bundsförvant, The Falcon. Men snart står de klart att de har att göra med en oväntad och formidabel fiende; The Winter Soldier.

Filmerna om Captain America är ju som alla vet baserade på Marvels populära serie som först publicerades 1941. Marvel’s Captain America: The Return of the First Avenger har en del tunga namn i rollerna, som till exempel Chris Evans, Scarlett Johansson, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Robert Redford och Samuel L. Jacksson.

Själv har jag lämnat serietidningsträsket för länge sedan, men Scarlett Johansson och Black Widow är ju alltid intressant :)…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *