Blå Är Den Varmaste Färgen – Kapitel 1&2

Vi håller oss internationellt idag, och nu med en film som rört om rejält i grytorna och för en del varit ‘To Hot To Handle’. “Blå Är Den Varmaste Färgen – Kapitel 1&2” vann Guldpalmen 2012 och har blivit både omtalad och hyllad. Filmen som är på nästan 3 timmar och som på ett ovågat sätt skildrar lesbisk tonårskärlek, får Sverigepremiär den 22 november med Folkets Bio som distributör. Här är synopsis och trailern…

“16-åriga Adèle är ung, oskuldsfull och inte helt säker på vad hon vill göra av sitt liv. När hon träffar Emma, en punkig tjej med blått hår och starka åsikter, öppnas hennes ögon för kärleken och för frigörelse. De två inleder ett förhållande som utforskas in i minsta detalj av en kamera som aldrig viker undan, allra minst i de vågade sexscenerna.”
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *