Efterlängtad DVD Premiär För Inte Bara Honung

Många har efterfrågat Markus Imhoofs Schweiziska dokumentär “Inte Bara Honung“(More Than Honey), som är en viktig film och en rejäl väckarklocka. Med ett fantasktiskt fint naturfotografi tas vi med på en global resa där man undersöker det hotade honungsbiet i bland annat Kalifornien, Schweiz, Kina och Australien. DVD premiär för Inte Bara Honung är det nu på onsdag den 23 oktober…

Albert Einstein lär ha sagt att om alla bin i världen skulle dö ut, är mänskligheten utplånad inom fyra år. Under de senaste fem åren har miljontals bin dött utan att någon kan förklara orsaken. Om bina fortsätter att dö kommer det att få drastiska konsekvenser för människan. Över en tredjedel av vår livsmedelsproduktion är beroende av binas pollinering. Filmen tar oss på en resa till biodlare över hela världen för att ta reda på varför bina dör.“…
Powered by Preview Networks

Distributör: Folkets Bio.
DVD Premiär: 23 oktober 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *