Endless Love

Kärleksdramat “Endless Love” som får Sverigepremiär den 4 april 2014 har Gabriella Wilde och Alex Pettyfer i huvudrollerna som det unga paret, med totalt olika bakrund, som blir färälskade i varandra.
Hon är en intelligent plugghäst som har varit för upptagen med att studera för att märka att det finns något som kallas pojkar. Han är sedan länge inne på fel spår och har ett kriminellt förflutet och stjäl då och då bilar för skoj skull. Trots olikheterna tänder det till, något som inte uppskattas av den unga kvinnans rika föräldrar.

Det här är en nyinspelning av “Endless Love” från 1981. Då hade en mycket ung Brooke Shields huvudrollen och filmen floppade rejält. Dock var den Oscarsnominerad för bästa musik. Bättre lycka denna gång?…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *