Säsongsstart För The Paradise I UK

BBC har meddelat att första episoden av säsong 2 av populära “The Paradise” kommer att premiärvisas den 20 oktober 2013. Vi i Sverige får nog hålla oss till tåls till kommande sommar. Det kanske inte är någon brådska heller, för fans av perioddrama genren lär få fullt upp med Downton Abbey, Mr Selfridge och Barnmorskan I East End fram till dess.

Men om man nu inte vill vänta på The Paradise så går det att köpa DVD utgåvan som kommer redan den 2 december. Dock med engelsk text, men min efarenhet är att man inte behöver vara expert på det engelska språket för att hänga med i handlingen. Så det är helt klart ett alternativ för dem som lider av stark Paradise abstinens.

I klippet nedan får vi en redogörelse av Denise, Moray och nya karaktären Tom Weston, om hur turerna kommer att gå under säsong 2…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *