Brittiska Downton Abbey Fans I Chock

Säsong 4 av Downton Abbey puttrar på i Storbritannien och man har avverkat 4 episoder. Julian Fellowes hade lovat att inte ta livet av några fler karaktärer denna säsong och hitills ser löftet ut att infrias. För den skull är inte serien befriad från drama, det fick britterna erfara vid visningen av senaste avsnittet.

Många satte kvällsteet i halsen, trots att man blivit varnade innan om att episoden skulle komma att innehålla inslag av mycket våldsam karaktär. Här ska inte avslöjas för mycket, så att Sverigepremiären om några veckor förstörs, men så mycket kan sägas att en av seriens huvudkaraktärer blir utsatt för våld av det grövsta slaget. Det här upprörde fansen rejält och det blev något av en folkstorm i UK. Händelsen har sedan dess dabatterats på sociala medier, i tidningar, radio och på TV. Det gick så långt att seriens skapare, Julian Fellowes tvingades gå ut i press och förklara och försvara sig.

Så mer dramatik än vanligt i denna säsong av Downton Abbey sålunda. Nu till något mer trevligare i detta klipp. Mycket att storheten i perioddramaserier som Downton Abbey ligger i hur man gör det hela autentiskt och allmängiltigt. En stor del i detta har seriens tidsenliga kläder…

ITV


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *