American Hustle Theatrical Trailer

David O. Russell är tillbaka efter succen med Silver Linings Playbook och med sig har han Jennifer Lawrence, Bradley Cooper och Robert De Niro från den filmen i nya dramathrillern “American Hustle“.
I inlägget American Hustle tidigare i höstas kunde ni se teaserntrailern och läsa om hur FBI infiltrerade den amerikanska kongressen och hur flera högt uppsatta politiker avslöjades i en stor korruptionshärva, den så kallade Abscam-skandalen. American Hustle är verklighetsbaserad och har ett järngäng skådespelare i ensemblen.

FBI inledde i slutet av 1970 och början av 1980 en operation som ursprungligen riktade in sig på handel med stulen egendom. FBI gav operationen kodnamnet Abscam, en sammandragning av “Abdul scam”, efter namnet på ett fiktivt skalbolag. Utredningen ledde slutligen till fällande domar för en USA senator, sex medlemmar av representanthuset, en medlem av New Jersey State senaten, medlemmar av Philadelphia stadsfullmäktige och en inspektör för invandring och naturalisering. En riktig soppa alltså och här kan vi ta en titt på biotrailern för American Hustle som får premiär våren 2014.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *