Out Of The Furnace

Christian Bale lämnade ju som bekant över Batmankostymen till Ben Affleck. Nu går han ju inte sysslolös för den skullen, utan dyker upp i flera stora produktioner framöver.

I dramathrillern “Out Of The Furnace” har han en stentuff omgivning med namn som Forest Whitaker, Sam Shepard, Willem Dafoe, Casey Affleck, Zoe Saldana och Woody Harrelson. Crazy Heart regissören Scott Cooper håller i taktpinnen och han har även varit med och skrivit manus. Biopremiär i december 2013.

Filmen centrerar kring Russell Baze(Christian Bale) en industriarbetare vars bror Rodney Baze jr(Casey Affleck) hamnar i bråk med ett våldsamt brottssyndikat i nordöstra USA. När brodern, efter att ha misslyckat med att lägga sig under en prisfight, försvinner bestämmer sig Russell för att spåra upp mannen(Woody Harrelson) som är ansvarig för försvinnandet. När polismyndigheterna inte gör det de ska för att följa upp fallet beslutar sig Russell Baze för att ta lagen i egna händer och sätta hårt mot hårt. Vi tar en titt här…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *