Carrie Har Telekinetiska Krafter

I kommande remaken av Brian De Palmas skräckklassiker Carrie från 1976, får vi se unga supertalangen Chloë Grace Moretz med tankekraft och blotta viljan flytta på föremål och döda ting. När Carrie som lever med sin djupt religiösa och störda mor och är skolans hackkyckling upptäcker sina telekinetiska krafter går hon inte längre att stoppa.

Nya Carrie har Sverigepremiär den 29 november 2013 och i inläggen Under Construction…Och Carrie Trailer Premiär och Förbannad Tjej Gånger Två kan ni läsa mer om den och även Brian De Palmas version som släpptes på bluray nyligen.

Hur skulle det se ut om man släppte ut ‘Carrie’ i verkligheten? Det ville gruppen Thinkmodo testa så man riggade helt enkelt ett café i New York med diverse teknik och ett gäng skådespelare. Det hela tog en dag att preparera och de vanliga kunderna var helt ovetandes om vad som skulle komma. Hur skulle man själv reagera om man satt där med en mugg kaffe i godan ro och så helt plötsligt… Carrie in action…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *