Lady Sybil Gör Karriär I Hollywood

Lady Sybil Crawley, spelad av Jessica Brown Findlay, var en populär karaktär i Downton Abbey. Hon gick över klassgränserna, gifte sig med chauffören Tom Branson(Allen Leech) och fick barn. När Hollywood fick upp ögonen för den brittiska skådespelerskan och erbjöd henne filmkontrakt ville hon bli utskriven ur serien och under tredje säsongen blev det tack och adjö för Lady sybil, då man tragiskt lät henne dö i barnsäng. Totalt så medverkade Jessica Brown Findlay i 20 episoder av Downton Abbey. Men vad har hon för sig nu?

Jo bland annat så medverkar hon i Paul McGuigans kommande film “Frankenstein“, som får premiär hösten 2014. För tillfället har hon fullt upp med inspelningen av Oscarsvinnaren Akiva Goldsmans Fantasy romantiska drama “Winter´s Tale” som har en handling som utspelar sig i både 1800-talets och dagens Manhattan. I filmen spelar Russell Crowe en gangsterboss, Pearly Soames och handlingen spinner runt en tjuv , en döende ung flicka (spelad av Jessica Brown Findlay) och en flygande häst. Colin Farrell spelar en inbrottstjuv som arbetar för Soames och han faller för den döende kvinnan efter att ha brutit sig in i hennes herrgård på Manhattan.

Winter´s Tale får premiär i februari 2014 och vi får återkomma till filmen när det finns mer material och trailer mm.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *