Gravity Öppnar Starkt I USA

Rymdäventyret “Gravity” med Sandra Bullock och George Clooney i huvudrollerna öppnar starkt i USA. Filmen spelade in 1,4 miljoner dollar bara under torsdagen och spås den här helgen landa på drygt 40 miljoner dollar. Och det lär ju inte stoppa där för den här upphausade rullen som tippas segla hem flera Oscarsnomineringar.

Gravity får lysande recensioner och publiken är entusiatisk och på IMDB har filmen hitills mycket höga betyget 8,7/10 och anses vara den bästa rymdfilmen någonsin. Följer ni den här länken kan ni leta er fram bland inlägg, läsa mer, se filmklipp och trailers.

I featuretten nedan berättar Sandra Bullock och regissören Alfonso Cuarón med flera om det faktum att Gravity är inspelad i 3D och att det förstärker ett redan ruggigt scenario där de två austronauterna Ryan Stone och Matt Kowalski driver omkring i rymden efter att deras rymdstation blivit förstörd.

Distributör: 20th Century Fox Movies.
Biopremiär: 25 oktober 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *