Philomena Trailer 2

Det är nu klart att dramat “Philomena” får Sverigepremiär den 6 december 2013 och här har vi en film som absolut är i min smak. Judi Dench och Steve Coogan spelar huvudrollerna i den här sanna historien om en irländsk kvinna som ger sig ut för att leta efter sin son som hon tvingades adoptera bort i unga år.

Philomena vann priser på filmfestivalerna i Toronto och Venedig och Dame Judi Dench jagar sin andra Oscarstatyett i ett mycket gripande och intensivt drama. I inlägget Oscarpotential – Philomena kan ni läsa mer och se trailer nummer 1. “Judi Dench spelar Philomena Lee som efter sin klosterutbildning är okunnig om livets villkor och råkar bli gravid. 1952 föder hon en son på Sean Ross Abbey, ett katolsk hem för ogifta mödrar i Tipperary.Tre år senare tvingar nunnorna henne att ge upp pojken för adoption till Amerika.“…

Distributör: Scanbox Entertainment.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *