Seriestart För Downton Abbey Säsong 4

Äntligen har SVT gett oss ett startdatum för säsongspremiären av Downton Abbey. Lördagen den 2 november klockan 21.00 kan alla fans av serien bänka sig framför TV:n för första avsnittet av säsong 4, på kanal 1. Det blir en magnifik rivstart med stor dramatik och starka känslor, bland såväl herrskap som tjänstefolk.

När handlingen tar sin början befinner vi oss i 1922 och det är sex månader sedan Lord Matthew omkom i en bilolycka på väg hem från BB där han precis träffat sin och Lady Marys son för första gången.

Mary är fortfarande förlamad av sorg och har inte förmått skapa en relation till sonen George. Hela familjen gör allt de kan för att få henne komma tillbaka till livet. Lady Edith uppvaktas intensivt av sin arbetsgivare och nära vän Michael Gregson, publicisten. Deras relation ser ut att ta ett nytt steg när Gregson anar en väg ut ur sitt olyckliga äktenskap och därmed en möjlighet för honom att Edith att vara tillsammans.

Under tiden är tjugotalet i full sving och förändringens vindar sveper genom landet. Kusin Rose, som numera bor hos familjen Crawley, suktar alltjämt efter Londons glitter och glamour, något som ställer till det för familjen. Och en trappa ner bubblar passionen och unga hjärtan riskerar att krossas.

Downton Abbey säsong 4 består av 8 avsnitt samt en julspecial som kommer att sändas i december.
Följ den här länken och leta er fram till det mesta om Downton Abbey på Cinemaholics.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *