January Jones På Krigsstigen

Jag gillar January Jones och tycker att hon är en duktig skådis och ‘cool brud’. Som Betty Draper i “Mad Men” är hon stundtals riktigt lysande, fast tyvärr har det blivit mindre av Betty och January i de två sista säsongerna. Kanske får January Jones mer utrymme i den avslutande säsongen av Mad Men, men om inte får vi i varje se henne som hämndlysten bitch i kommande westernrullen “Sweetwater“.
Där spelar hon en före detta protituerad, Sarah Ramírez, som söker hämnd och det på ett skoningslöst och sataniskt vis, se här…

Älskare av westerngenren som man är så är det kul när det dyker upp något nytt och här är dessutom Ed Harris med. Sweetwater har premiär i oktober och handlingen utspelar sig i slutet av 1800-talet och en vacker före detta prostituerad försöker bygga ett hederligt liv med sin man i de karga slätterna i New Mexico. När hon blir utsatt för en sadistisk och mäktig religiös ledare vänds hennes liv våldsamt upp och ned…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *