Diana Trailer 2

Inte för att jag är något stort fan av kungligheter och intresserar mig speciellt mycket för kungahusens göranden och havanden, men filmen om prinsessan Diana med Naomi Watts i huvudrollen kommer jag att se den 4 oktober när ”Diana” har premiär.

Det är ingen överdrift att hävda att prinsessan Diana är britternas mest älskade prinsessa någonsin och det jag ser fram emot är en fin rolltolkning av en av mina favoriter, Naomi Watts samtidigt som jag får en dos samtidshistoria.

I inläggen Diana – Teaser Trailer och Oscar Feeling För Naomi Watts Och Diana kan ni läsa mer, se bilder och filmklipp. Nedan är den officiella biotrailern till Diana, dramat som skildrar de två sista åren i hennes liv, och hennes hemliga affär med hjärtkirurgen Hasnat Kahn efter skilsmässan från prins Charles.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *