The Blacklist

I kväll den 23 september premiärvisar NBC pilotavsnittet av en ny kriminalserie, “The Blacklist“.

James Spader spelar Raymond “Red” Reddington som är en av de mest eftersökta brottslingarna på FBI:s heta lista. En dag stegar han plötsligt in på FBI:s högkvarter i Washington D.C och överlämnar sig själv . Han påstår sig ha samma mål som FBI, att slå ned på farliga kriminella och terrorister och erbjuder sig att samarbeta, men bara om han får prata med FBI rookien Elizabeth Keen(Megan Boone).

Keen ifrågasätter Reddingtons plötsliga intresse i henne, men han hävdar kryptiskt att hon är mycket speciell. Efter att FBI tillfångatagit en terrorist som Reddington lämnat information om, menar han att brottslingen bara är den första av många. Under 20 år har Raymond “Red” Reddington ägnat sig åt att göra en lista över brottslingar och terrorister han tror att FBI inte kan hitta eftersom de inte vet att de existerar. Listan kallar han The Blacklist.

TV3 har köpt in The Blacklist och första avsnittet sänds den 17 oktober klockan 21.00.
Här är trailern från NBC…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *