Britternas Väntan Är Över

Britternas väntan är äntligen över. I kväll den 22 september har Downton Abbey säsong 4 premiär i Storbritannien på ITV. Vi i Sverige får sukta ytterligare en månad och hoppas att SVT snart kan ge oss ett exakt premiärdatum, själv gissar jag på senare delen av oktober. Jag ska sätta fart på SVT till veckan och avkräva ett svar, hur svårt kan det vara? Ni kommer väl i håg hur det hela slutade med säsong 3 och julspecialen?

Julian Fellowes, Downton Abbeys skapare, har lovat att den här säsongen kommer att vara befriad från ond bråd död. Efter att Lady Sybil Crawley dött i barnsäng, mycket tack vare att skådespelerskan Jessica Brown Findlay värvades över till Hollywood och Matthew Crawley omkommit i bilolycka(Dan Stevens ville lägga allt krut på en filmkarriär) kommer inga fler huvudkaraktärer skrivats ut ur serien. I varje fall inte den här säsongen. På Cinemaholics finns hur mycket som helst om Downton Abbey. Använd er av sökfunktionen och leta er fram bland inläggen. Läs, se bilder, filmklipp och trailers.
När serien åter tar fart igen befinner vi oss sex månader efter Matthew Crawley tragiska död och Lady Mary Crawley befinner sig i djup sorg, ensam med parets barn.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *