Don Jon Trailer 2 Och Bakom Kulisserna

Det finns en hel del nytt material till kommande romantiska komedin “Don Jon” som får Sverigepremiär om snart en månad, den 25 oktober 2013. Som sagts tidigare är filmen en av ett par som behandlar den växande problematiken, i varje fall hos män, med ett beroendeskapande porrsurfande. Man blir så beroende och hängiven att man spräcker förhållande, familj och allt annat som hör det sociala livet till…

Don Jon är skådespelaren Joseph Gordon-Levitts regidebut där han själv spelar rollen som en modern Don Juan som inte riktigt kan stå emot det moderna samhällets frestelser. Den kvinnliga huvudrollen spelas av Scarlett Johansson.

Don Jon är en älskvärd men slipad och porrskadad bad boy från New Jersey. Han har aldrig haft problem med att ragga upp snygga tjejer. Tills han träffar Barbara, en idealist som med ljus och lykta letar efter Mr Right, en beskrivning som inte alls passar in på Don Jon. Men passionen mellan dem blir så stor att de tvingas blunda för hur olika de är, tills Don Jon möter Esther – en kvinna som kanske förstår Don Jon bättre än han förstår sig själv.

Ni kan läsa mer om Don Jon och se trailer nummer 1 i inlägget Porrgalningen Don Jon. Skådespelare förutom huvudrollsinnehavarna Joseph Gordon-Levitt och Scarlett Johansson är bland andra Julianne Moore, Tony Danza, Rob Brown och Brie Larson.
Den här dramakomedin har fått finfin kritik och blivit mer än väl mottagen på filmfestivaler där den premiärvisats och snart är det våran tur. Efter trailern kommer ett intressant bakom kulisserna klipp från inspelningen av Don Jon…

Distributör: Noble Entertainment.
Biopremiär: 25 oktober 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *