One Chance

Ni kommer väl i håg Paul Potts, mannen som vann Britain’s Got Thalent 2007 genom att sjunga opera. Naturligtvis gör man film på hans liv och ååh nej tänkte jag först, men efter att ha tänkt till och sett trailern till “One Chance” så är jag inte sämre än att jag kan ändra mig.

Här har vi den ultimata underdogstoryn om den mobbade och överviktiga lilla grabben som växer upp med en dröm att en dag bli en operasångare. Drömmen slutar med att han i stället blir mobiltelefon försäljare, tills han en dag skaffar modet att söka till en talangtävling.

Resten är historia. Paul Potts är i dag en firad operastjärna med konserter över hela världen. Men det är resan till målet som är det intressanta i den här filmen, som har alla chanser att bli en ‘måbra klassiker’. Oscarsvinnaren David Frankel regisserar och i ensemblen hittar vi fina brittiska skådespelare som Julie Walters, Colm Meaney och James Corden. One Chance har Sverigepremiär på juldagen 25 december 2013, ta en titt nedan på den här trevliga trailern som ger mersmak av gammal hederlig brittisk feelgood.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *